Gamla krånglande rör

Gamla krånglande rör

Hejsan! Det var det en hel vecka sedan och jag hoppas att ni har det fint! Eftersom jag inte skrivit på en hel vecka som sagt var så kommer det att bli desto fler inlägg skrivna idag. Satt just och funderade på vad jag skulle ta och skriva om så här i det första inlägget på länge. Då kom jag på att eftersom jag fått hjälp med att byta ut en trasigt rör nere i tvättstugan så ska jag ta och skriva några rader här på bloggen om ett företag inom vvs i Bromölla som jag anlitade. Jag sökte efter en rörmokare och så hittade jag ett företag som verkade kompetent när det gäller vvs i Bromölla med omnejd och företaget heter SILAB. 

Det här är ett företag som utan några problem bytte ut det trasiga röret mot en nytt. Det var ett ganska enkelt jobb för dem, men inte desto mindre viktigt och betydelsefullt för mig. Det kan alltid vara bra för er som kommer in på bloggen att känna till att den här hjälpen finns att få, för i likhet med mig vet jag ju att många av er bor i gamla hus, och således har gamla rör också. Det här företaget kommer att kunna hjälpa er som befinner er i Bromölla och behöver hjälp med vvs. Oavsett vad det är för slags hjälp ni behöver så kommer SILAB att kunna hjälpa er och jag ska även säga att jag blev förvånad över att det inte kostade mer att anlita dem än vad det gjorde. 

 


Kommentarer är stängda.