Massage i Brunflo

Massage i Brunflo

Hallå där ute! Jag har börjat träna på gym en hel del och jag kan säga att det värker i hela kroppen tack vare det. Inte trodde jag att det fanns så många muskler i min lilla kropp. Efter en veckas träning så har jag problem med att resa mig från sängen, så nu har jag beslutat för att gå på massage idag. Det här fungerar inte, jag måste kunna gå utan att det gör ont. Experterna säger att man kan träna bort träningsvärken men då tror jag att massage är betydligt skönare. Gymmet som jag har börjat gå på ligger i Brunflo och vad passar inte bättre än att det finns massage i Brunflo också, då kan jag variera mellan att gymma och gå på massage. Idag är det vilodag som står på schemat vilket innebär ingen träning, men imorgon kör vi igång igen. Jag följer ett träningsschema som täcker de flesta muskelgrupper i kroppen så att jag inte blir för svag någonstans. Det ska tydligen vara viktigt att träna hela kroppen för att undvika skador i ryggen, men nu i början känns det som att det inte spelar någon roll vad jag tränar för det blir träningsvärk i hela kroppen oavsett. Förmodligen kommer jag märka lite skillnad om några veckor när jag är inne i det mer. Jag måste säga att det är betydligt roligare att gå på gym än vad jag först trodde, nu är det sällan någon annan där när jag tränar så jag behöver inte direkt vänta på att några maskiner eller vikter ska vara lediga. Däremot väntar jag fortfarande på att det ska synas några resultat men det dröjer nog någon månad till innan jag märker något. Nu ska ja slänga mig i soffan och bara invänta min massage, ha det gott där ute i landet!


Kommentarer är stängda.