Dags för ett fönsterbyte i Kalmar

Dags för ett fönsterbyte i Kalmar

Våren är här och jag välkomnar den till Kalmar med öppna armar, men det har nog blivit dags för ett lite fönsterbyte har jag även insett. Efter några månader i totalt mörker så börjar det bli lite ljust ute och det är skönt förutom att det exponerar väldigt mycket fel som finns, inte minst på mina fönster. Visst var jag medveten om att de var smutsiga men att de och var helt fyllda med repor hade jag inte en aning om, det var ingen trevlig överraskning om man säger så. Så jag nu kontakta något företag som erbjuder fönsterbyte gärna till ett billigt pris också, det har varit väldigt mycket utgifter det senaste och jag orkar egentligen inte spendera mer pengar. Jag har redan kollat med min bostadsrättsförening men de står inte för den kostnaden tydligen, utan det är endast om de beslutar sig för att byta fönster på alla lägenheter som man kan komma undan. Ett fönsterbyte är iallafall nödvändigt så det får bli ytterligare en till kostnad men med lite tur så kanske det inte blir så dyrt. Jag har relativt låg hyra i min lägenhet och det är en fördel när man studerar, men å andra sidan så hade det inte varit fel att ha en lite större lya. Lägenheten består ungefär av en säng, skrivbord, soffa och ett litet kök. Det finns givetvis toalett också men mycket mer än så är det inte, dock så trivs jag väldigt bra och så länge jag bor ensam så är det helt lugnt. Man ska inte vara girig i dessa tider, jag har tak under huvudet och en ljus framtid väntar så fort jag är klar med mina studier. Dessutom får man inte glömma att solen skiner i Kalmar, jag har det rätt bra ändå vid en närmare eftertanke.  


Kommentarer är stängda.