Samtalsterapi för ett ökat välmående

Samtalsterapi för ett ökat välmående

Hej där!

Jag tänkte att jag skulle hinna med ett kortare inlägg innan jag åker iväg på min samtalsterapi i Härnösand, så nu kör vi! Vilken fantastisk onsdag vi har här uppe i Härnösand och detta trots att jag kanske inte mår helt bra, därav samtalsterapi. Men när det är strålande sol så är det ganska svårt att inte gå ut med ett leende på läpparna, det spelar egentligen ingen större roll om jag mår dåligt då. Jag åker på samtalsterapi några gånger i månaden för att försöka hamna på rätt väg i livet och man kan väl säga att jag har ganska långt ner på botten i några år. Med fel umgänge och ett kasst självförtroende så kan det uppstå situationer i ens liv där man varje gång väljer fel, vilket är precis vad som hände mig. Jag vill inte direkt gå in på detaljer på vilka snedsteg jag har begått genom åren men jag kan säga som så att jag är glad att någonting i mig beslutade sig för att nu får det vara nog med att leva så här. Det någonstans visar på en styrka och vilja om att det är möjligt med en förändring för alla, bara man ger sig tusan på det. Vilket är precis det som jag har gjort nu. Jag har inte längre någon kontakt med de personerna som var en bidragande orsak till att det blev som det blev, dessutom så har jag ett arbete som jag går till varje dag och sen då givetvis samtalsterapi. Att få prata ut med någon som inte dömer en, trots att det är riktigt stor misstag man har begått, är otroligt skönt. Det fick bli ett lite kortare inlägg idag för nu måste jag kila ner till bussen och åka in till Härnösand! Njut av solen och ha en fantastisk dag!


Kommentarer är stängda.