Medicinsk fotvård i Nyköping

Medicinsk fotvård i Nyköping

Tjenixen! Snart har vi klarat av veckans första dag och det känns väl inte helt fel, jag hoppas att ni hade en underbar helg och att ni har haft en relativt skön start på veckan. För mig är dagen väldigt behaglig, lugnt på jobbet och sen ska jag på medicinsk fotvård. Perfekt start på den nya veckan med andra ord. Jag spelade fotbollsmatch i helgen och det märktes att jag inte spelat på ett tag för mina fötter va inte direkt vana vid det, inte resten av kroppen heller för den delen. Men jag lyckades springa runt där på planen i hela 80 minuter, dock fick jag bekänna färg för det i efterhand. Jag har haft konstant träningsvärk i hela kroppen och det har gått två dagar sen matchen, snacka om att kroppen fick sig en rivstart. Träningsvärk är väl inga bekymmer, den kan man alltid träna bort. Problemet är snarare fötterna och det är därför som jag har bokat tid för medicinsk fotvård i Nyköping. Så fort skorna åkte av så kände jag att det var mycket som inte stod rätt till på fötterna, förhårdnader och ömma tår va de största besvären. Jag kommer inte klara att gå en hel säsong med den smärtan så jag tänkte att jag inleder säsongen med lite medicinsk fotvård, så att mina fötter får sig en total återställning. Då kommer jag kunna spela ungefär hela året utan att ha speciellt ont, så kanske jag får gå på medicinsk fotvård sen om några månader igen. Det känns hur som helst väldigt skönt att äntligen vara tillbaka på planen igen och det är väldigt positivt med att det finns så många konstgräsplaner i Nyköping så att man kan starta säsongen betydligt tidigare utan att behöva spela på grus. Nu ska jag nog ta och runda av här så att jag kan åka hem för dagen.  


Kommentarer är stängda.