Takarbeten i solen

Takarbeten i solen

Hej på er! Jag är lite avundsjuk på alla hantverkare som idag utför takarbeten i Borås, det hade inte varit fel att få lite sol på sig. Men jag får åtminstone njuta av resultatet sen när det är klart och det är visserligen inte fy skam. Vad för takarbeten är det som utförs på mitt hus kanske några av er tänker, jag kan då meddela er att det inte är något spektakulärt. Det är faktiskt något så simpelt som byte av takpannor bara, men även de enkla sakerna måste genomföras. Antagligen kommer det inte ta mer än en dag men jag vet inte eftersom jag inte är hemma så kan jag inte se hur långt de har kommit ännu. Jag hade faktiskt kunnat göra det själv, som före detta sotare så har jag lite erfarenhet av takarbeten. Nu kanske jag inte är någon expert på att just lägga takpannor utan det är snarare skorstenar som är mitt kunskapsområde och där behöver jag ingen hjälp för tillfället. Det är ungefär ett år sedan som jag avslutade karriären som sotare för att gå vidare och arbeta på kontor här i Borås. Ibland kan jag sakna att gå uppe på taken men så fort vintern kommer så ångrar jag inte en sekund att jag slutade, då trivs jag väldigt bra inne på mitt varma kontor. Idag var det något fruktansvärt kallt när jag gick till jobbet men enligt prognosen så ska vi få upp emot tio grader under dagen, det känns som att det kan bli en svettig promenad hem. Jag tog den varma jackan för att inte frysa ihjäl på vägen hit, tidigare i veckan har det varit vinden som varit problemet här i Borås men nu var det faktiskt ren och skär kyla i luften. Jag tror att det har blivit dags att få lite saker och ting gjort här på kontoret nu så jag rundar av här. Ha det gott vänner!  


Kommentarer är stängda.